Er du pårørende til en med kronisk sygdom eller efterladt?

Dit første skridt på rejsen er lige her - valget er dit!

At være pårørende til en familie ramt af sygdom, er en yders krævende situation.

Når et menneske rammes af alvorlig sygdom, er det ofte hele familien, der rammes.

Jeg hedder Jeannette Dreyer og jeg arbejder som coach og med støtte og vejledning til pårørende til kronisk syge og efterladte.

Pårørende er en overset gruppe af mennesker, der pludselig skal stå med et kæmpe ansvar, overblik og strukturer sig ud af krisesituationen.

 

Følelser som angst, vrede, sorg og irritabilitet er almindelige i svære livssituationer.

 

Det er almindeligt at fortie de værste bekymringer omkring sygdom, for ikke at belaste dem vi holder af.

Det er det jeg kalder hensynsbetændelse. Det kan skåne for en tid, men det kan også skabe afstand – og med tiden kan afstanden blive så stor, at det bliver svært at nå hinanden.

Jeg har været selvstændig i 16 år, mor til to og selv kæmpet mig igennem flere af livets udfordringer. Så jeg ved hvad det vil sige at ramme bunden – men jeg ved også, hvordan man kommer tilbage på sporet – stærkere end før.

I alle forløb sætter vi fokus på dine intentioner, om hvordan du ønsker at DIT LIV skal leves, og hvordan du holder fast i DIG SELV.

Derfor er det vigtigt, at du er positivt indstillet og klar til nye forandringer i dit liv. Da vi arbejder aktivt med din personlige transformation, hvor du skal ud af din komfortzone og ændre dit mindset til det stærkere, gladere og succesfulde. 

DET PRAKTISKE

FYSISK FORLØB
Samtalerne finder enten sted i min klinik på Ringstedvej 221, 4300 Holbæk eller hjemme hos dig på din adresse.


ONLINE FORLØB
Er du mere tryg ved at mødes online, så bruger jeg Zoom, messenger, eller telefon.


INDEN OPSTART AF FORLØB
For at opnå et succesfuldt forløb, så skal du være klar på og ønske en forandring og implementere nye redskaber i din hverdag.

Hvis du er indstillet på en positiv forandring i din personlige udvikling, og arbejde målrette i processen, så garanterer jeg dig at du kommer i mål.
20220616_161241