Personlig udvikling - Skab det liv som du drømmer om

Personlig udvikling handler om, hvordan du kan komme tilbage på sporet! 

Uanset om hvordan du er kommet på afveje fra din mission, så hjælper jeg dig tilbage, så du kan indfri dine mål og drømme! Om det handler om vægttab, udfordringer i hverdagen eller karriere, så er jeg her som din tro følgesvend, i dette forløb! Vi tager udgangspunkt i dine drømme, og hvad du ønsker! 

 

Med personlig- og naturlig selvudvikling lærer du at:

  • Træne dit mindset til tiltrække det som du ønsker! F.eks. den ideelle vægt, drømme boligen eller blive klar til det næste step på karrierestigen 

  • Du vil lære at give slip på fortiden, og på dét som holder dig tilbage

  • Du vil få hjælp til at holde motivationen med selvsikkerhed og synlig succes

  • Du vil opnå et opgraderet selvbillede af dig selv, stærkere selvtillid og ændret energi

Er du klar på at udleve dem? 

Jeannette Dreyer - mentor i business og personlig udvikling
Alle forløb starter med et personligt opstartsmøde, hvor vi lægger en detaljeret plan for dit forløb med fokus på dine visioner og målsætning. Derfra aftales antal sessioner for dit forløb

Du får mellem hver session inspiration, værktøjer og øvelse udleveret, så du kan realisere dine mål.

 

Hvordan kan et forløb med naturlig selvudvikling hjælpe dig?

Mangler du energi og overskud i din hverdag?

Føler du, at du er kørt fast i livet og mangler du en ny retning?

Bliver du overvældet af bekymringer og tankemylder?

Savner du din livsgnist, fordi stressen, depressionen, udbrændtheden eller angsten har taget styring?

Føler du dig alene og usikker på dig selv, og savner du en ligestillede at tale med?

 

Mange gange er det svært selv at finde ud af, hvad det er, der mangler for at komme videre og væk fra den negative spiral. 

Jeg har siden 2019 arbejdet med personlig udvikling som professionel, men har inden det arbejdet i psykiatrien på den åbne og lukkede afdelingen samt socialpsykiatrien.

Jeg deler mine faglige kompetencer og livserfaringer med dig. Så du kan skabe et liv, hvor du selv har styringen, og er i balance med dig selv og ikke lader påvirke af de ydre omstændigheder. 

Jeg har været selvstændig i 18 år, mor til to og selv kæmpet mig igennem flere af livets udfordringer. Så jeg ved, hvad det vil sige at ramme bunden – men jeg ved også, hvordan man kommer tilbage på sporet – stærkere end før.

I dag lever jeg et liv i balance med mig selv og mine omgivelser. Et liv uden stress og med et godt og solidt selvværd. Et liv hvor jeg nu selv lægger dagsorden og det handler på mine mål og drømme. Skal jeg også hjælpe dig?

På et forløb med naturlig selvudvikling får du de fysiske og mentale værktøjer, så du både kan klarlægge og fjerne dine blokering. De blokeringer, som står i vejen for din personlige udvikling.