Spring til indhold
Hjem » Fuldspektret Olier

Fuldspektret Olier

Find din indre balance med fuldspektret olier

 

Fuldspektret olier til at give dig balance i privat- og arbejdslivet 

Ubalance i vores krop skaber uro i vores sind – og ligeledes skaber uro i vores sind ubalance i vores krop. Vi skal derfor arbejde positivt med vores krop og sind samtidigt, hvis vi ønsker at opnå nye forandringer og resultater i vores liv. 

Vi ved alle, at hvis vi skal skabe nye resultater, så kræver det nye handlinger. Når vi beslutter os for at ændre vores handlingsmønster, så skal vi kunne slippe vores blokader – men uden at slippe os selv. Derfor er det vigtigt at vi er i balance med vores krop og sind! 

For at opretholde en indre balance, som styrker både kroppen og sindet, bruger jeg fuldspektret olier både til dagligt, og i mine forløb.  

Mine olier er plantebaseret fuldspektret hampolier, som indeholder hundredvis af biologiske aktive næringsstoffer, som hver har deres egne potentielle fordele. De fuldspektret olier retter sig direkte mod kroppens endocannabinoid-system (ESC), som spiller en vigtig rolle i hjerne- og immunsystemets sundhed. ECS påvirker direkte din krops afslapning og kognitive funktion og bidrager dermed til balance for både krop og sind.

 
Forløb med fuldspektret olier

Når jeg bruger olierne i mine forløb muliggør det at vi kan påvirke kroppen og sindet indefra og ud. Vi skaber den indre balance i kroppen, som gavner vores sind. 

Den fuldspektret olie er nem at tilføje i sine daglige rutiner. Den er vandopløselig, og man skal ikke have mere end 5 dråber om morgen og 5 dråber om aftenen. 

De fuldspektret olier er populære blandt mange, og jeg får altid positive tilbagemeldinger fra mine kunder, som oplever at de sover bedre, har mindre spændinger og oplever mere energi i deres dagligdag. 

Den fuldspektret olie er inkluderet i alle mine forløb, men hvis du er nysgerrig på produkter kan du se mere på min webshop her eller kigge på mit Forhandler-program, som udelukkende beskæftiger sig med olierne.