Skønheds­behandlinger

Velkommen til mit skønhedsunivers

Skønhedsbehandlinger i Holbæk

Jeg er uddannet kosmetolog og negleteknikker og har 16 års erfaring indenfor skønhedsbranchen. Derfor får du kvalificeret hjælp til de behandlinger du ønsker.

I mit lille skønhedsunivers finder du et udvalg af ansigts- og voksbehandlinger, manicure, gelénegle, negleforstærkning og shellac samt farve af bryn og vipper.

Book tid i dag!

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig til mig allerede i dag. Du er også meget velkommen til at booke en tid, som du kan gøre ved at klikke dig videre herunder. 

Indehaver Jeannette Dreyer

Skønhedsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger i Holbæk
01.
Ansigtsbehandling

Til dig, som ønsker synlige resultater med din hudpleje. Exuviance hudplejeprodukter er udviklet til dig, som ønsker synlige resultater, uden at det er besværligt eller koster en formue. Book tid her.

Voksbehandlinger i Holbæk
02.
Voksbehandling

En voksbehandling er hårfjerning, hvor håret fjernes med roden. Det er en nem og økonomisk måde at blive hår fri på, i længere tid af gangen. Gå til online booking og se priser i bookingsystemet her.

Brasiliansk voksbehandling i Holbæk
03.
Brasiliansk voksbehandling

-Til dig der ønsker et naturligt og glat silkeblødt resultat.

Brasiliansk voksbehandling er en hårfjerningsmetode, der fjerner uønsket hår fra intimområdet ved hjælp af varm voks. Book din tid her.

Gelénegle, negleforstærker og shellac i Holbæk
04.
Gelénegle, forstærkning og shellac

Gelénegle er løsningen til dig, der gerne ønsker at have flotte negle, uanset om de skal være lange eller korte. Reparerer ødelagte negle, styrker svage negle og lader dig skabe smukke forstærkninger.
Book tid her
.

Køb dine Exuviance produkter her

Exuviance hudplejeprodukter er udviklet til dig, som ønsker synlige resultater, uden at det er besværligt eller koster en formue. Produkterne og behandlingerne er velegnede til alle hudtyper og tager særligt hensyn til følsom hud.

Kontakt og få mere at vide

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig til mig allerede i dag. Sammen tager vi en snak om dine ønsker og behov. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få guiden:

– Sådan tackler du rollen som pårørende til et menneske med langvarig sygdom – fysisk eller psykisk.
Tilmeld dig nyhedsmail og modtag inspiration og værktøjer til rollen som pårørende.